marți, 1 decembrie 2015

La mulţi ani Românaşi!

   Clubul Exploratorilor si Asociatia Maia au deschis pe 29 noiembrie portile copiilor care au dorit sa afle mai multe despre cine sunt ei ca romani - despre momentele istorice care ne definesc.                                                                  Am pornit-o asadar frumusel de la Daci si Romani, am inaintat printe migratori, cnezi valahi, domnitori ai Tarilor Romanesti, am aflat cum a luat nastere steagul tricolor, cum s-au ridicat regi si armate, am aclamat Unirea de la Alba Iulia de la 1 Decembrie 1918, ne-am tinut respiratia pana la
deznodamantul Razboaielor Mondiale, am privit prin steagul gaurit al Revolutiei de la 1989 si apoi ne-am rematerializat in prezent si am pregatit cocarde tricolore pentru ziua de astazi :).
  Sper ca ati fost si voi la parada sau ca ati salutat macar cu gandul pe cei care au cladit aceasta tara prin insasi viata lor. Traiasca Romania NOASTRA! Pentru ca noi toti, zi de zi, suntem viata acestei tari si decidem incotro se va indrepta istoria de aici inainte. Un om poate face o diferenta daca VREA. Iar masura vointei sunt ACTIUNILE sale.

  




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu