joi, 2 iulie 2015

Atelierul: Jocul de-a proiectantii si tehnicienii - invatam sa lucram in echipa

Clubului Exploratorilor va asteapta sambata, 18 iulie, de la ora 10,30 la sediul Asociatiei Maia pentru cel de-al doilea atelier de vacanta:
Jocul de-a proiectantii si tehnicienii - invatam sa lucram in echipa. Scopul acestui atelier este consolidarea deprinderii copiilor de a lucra armonios in echipa, exersarea claritatii in exprimare, a creativitatii si capacitatii de rezolvare de probleme practice si logice, a empatiei cu coechipierii - toate acestea prin intermediul unor joculete antrenante de team building in aer liber.

Atelierul este potrivit, cu unele adaptari de continut, pentru copiii din grupele de varsta: 7-9 ani, 10 -12 ani, 13-16 ani, 17-19 ani. Durata aprox:2 ore. 

Participarea se face pe baza de inscriere, in limita locurilor disponibile. Inscrierile se fac pana la data de 16 iulie, pe adresa de mail oananeacsu9@gmail.com sau direct prin formularul de contact de pe blog. In mailul de inscriere va rugam sa mentionati: numarul de copii participanti, varsta lor, numele copiilor si al adultului care ii insoteste.
Asteptam cu drag inscrierile voastre :).





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu