vineri, 4 septembrie 2015

Terra se trezeste la viata! - atelier pentru copii cu INTRARE LIBERA

Clubul Exploratorilor in colaborare cu Asociatia Maia, va asteapta sambata, 19 septembrie, de la ora 10,30 la premiera atelierului pentru copii: "Terra se trezeste la viata! ".

La acest atelier povestim despre cum a luat nastere Pamantul si despre evolutia vietii pe planeta noastra si vedem filmulete documentare pe aceste teme. Apoi  trecem la actiune - facem joculete tematice in aer liber pentru a fixa cunostintele si pentru a ne bucura de o provocare in acelasi timp fizica si mentala. O mica surpriza ii asteapta pe participanti la finalul jocului :).

ATELIERUL ARE INTRARE LIBERA.
Atelierul este potrivit pentru copii cu varsta intre: 5 - 10 ani iar pentru partea care implica jocuri in aer liber copiii trebuie sa fie apti pentru efort fizic moderat. 
 
Cititi  aici o relatare detaliata a felului cum a decurs atelierul anterior din aceasta serie - cu tema "Pamantul - adresa oastra in Univers", impreuna cu imagini graitoare.

  

Participarea se face prin inscriere, in limita locurilor disponibile. Inscrierile se fac pana pe 17 septembrie pe adresa de mail oananeacsu9@gmail.com, la telefon 0722362017  sau direct prin formularul de contact de pe blog. In momentul inscrierii va rugam sa mentionati: numarul de copii participanti, varsta lor, numele copiilor si al adultului care ii insoteste, telefon de contact. 
Minim de participanti pentru desfasurarea atelierului: 6 - maxim: 12. 
Durata aproximativa: 2 ore.
Locatia atelierului este sediul Asociatiei Maia: str. Alexandru Ioan Cuza nr. 23, Bucuresti
Va asteptam cu drag :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu